27 Kasım 2008 Perşembe

üMİdim


yavv oturuyorumm bi damar havasıı esiyorr bir damar havası esiyor. dedim kendimee lan kuzii du arada böle hepp hayatı tiye alıyorsunn kendine gel. Siteme yazı ekliyordum arada bir bloğuma ekliyorum dedim bugün bloğumada siteme eklediğim o duygusal deprenişimi yazayım.

ve yaptııııım ettt yazdımmm:) lan bu konuşmayada bu yazı nasıl eklenir bilmiyorumm da ekleyecemm kararlıyım. tebriklerinizi çok alırsam böle yazmaya devam edecem alamazsaam kendime gelecemm :)



gece ağlıyordu bu gece bütün bitenler için. hüzünlüydü gökyüzü içi sıkılmış daralmıştı sanki. yapraklar savruluyor rüzgarın sesine eşlik ediyordu. fonda bir ayrılık şarkısı bitmiş bir hikayeyi tekrar başlatıyordu. masamda o çok sevdiğim insanın o gülen resmi ben ağlasamda gülüyordu. bıraktım yalanı ilk kez kendime dürüst olacaktım olmadı. yine soyleyemedim.


gece sabah varıyordu camımda görülen uzunn muu uzunn o kavak ağacının yaprakları yine sallanıyordu. büyük ışık demeti yerini kızıl bi maviye bırakmıştı. son yapraklarda döküldü ağırdan yağmurun sesi geldi. uyku olayı artık yoktu bi beklentiye muhtaç yaşamak böyle olsa gerek.


hayatta son bi ümidim var artık. adını koyamadığım yeni bir doğmuş bir bebek ve sütü kesilmiş bir anne umuduydu bu. ya koşacaktı yada emeklemeden düşecekti. bir ümidim vardı adını koyamadığım. hep bi sancıyla uyandığıım terlerin oluk oluk boşaldığı bi uyanış gibi. bir ümidim vardı zamanın hiç geçmedii manzaraya bakan bi cam gibi dümdüz. bir ümidim vardı otobüs durağında göz yaşı ve el sallamayla bıraktığım. bir ümidim vardı paramparcaa yanlızz parçaları bulunmayan bi yapboz gibi sadece geçmişin resmini taşıyan ve o önemli parçası olmayan. ve aslına olmayan ve hiç gelmeyecek olan bi ümidim vardı toprağın altına bırakıp döndüğüm. son ümidimide ona bıraktım bıraktım evet artık oynamıyorum hayatla. ne hali varsa görsün ömrümde açtığım bütün kapıları sonuna kadar grurumu koydum



ortaya artık onla yaşayacağım……



6 yorum:

RoNaLDiNHo dedi ki...

sen böle yazma dewam ett kuzimmm...
herşeyde biras olsun gurur engelini ortaya koyacan ki eksik yaşamıyacan hayatı.. Gurur sadece gurur... İnsanın gruru bir kırılınca bi daha düzelmez hiç bişi eskisi gibi olmazzzzz

kuzi dedi ki...

aayyy etkilemişimm hela banaa kuzim:)

pRncfRn dedi ki...

Yüreğine sağlık, çok beğendim ben! :/

pRncfRn dedi ki...

Yüreğine sağlık, çok beğendim ben! :/

RoNaLDiNHo dedi ki...

helal olsun kuzim sana :-))))

kuzi dedi ki...

yuppii prncfrn tşk ederim serkannncım sanada vallaaa :)